یکشنبه ۲۰ خرداد ۰۳

آوردن سايت به صفحه اول گوگل

خدمات سئو داخلی، سئو خارجی و سئو تکنیکال سایت خود را به طور کامل به ما بسپارید.

آوردن سايت به صفحه اول گوگل

۶ بازديد

چطور در 2024 رتبه 1 گوگل را بگیریم؟

در این مقاله می خواهیم به شما یاد دهیم که چگونه می توان در کوتاه ترین زمان ممکن می توان رتبه 1 گوگل را دریافت کرد. در واقع این مقاله یک راهنمای گام به گام است تا شما یاد بگیرید به صورت جامع چطور یک صفحه را در سایت خودتان با کلمات کلیدی مرتبط و مختلف در لینک 1 بیاورید.

این روند همان چیزی است که ما در ویکی دمی برای بالا آمدن در برخی کلمات مانند “هزینه سئو” انجام دادیم و مدت های زیادی است که در آنجا مانده ایم!

حال که درباره ی اهمیت این موضوع که حضور و وجود داشتن در صفحه ی اول گوگل چقدر اهمیت دارد صحبت کردیم، وقت آن رسیده که بهترین استراتژی ها و تکنیک ها را برای تحقق این مهم بررسی کنیم. همانطور که بالاتر هم گفته شد این کار بسیار دشوار و تخصصی بوده اما در عین حال امکان پذیر نیز هست.

برای اطلاع از این آموزش گام به گام و عالی با ما همراه باشید. در این مقاله می‌خواهیم به طور کامل، نکات لازم برای آوردن سایت به صفحه اول گوگل را یاد دهیم.

1. محتوای شما باید با بالاترین درصد ممکن قابل اجرا باشد

برای اینکه در مورد مرحله اول صحبت کنم، یک پیش نیاز لازم دارید. چند سال پیش گوگل الگوریتمی با عنوان “RankBrain” را معرفی کرد؛ الگوریتم رنک برین برای بررسی رفتار کاربر در صفحات مختلف کدنویسی شد؛ به این معنی که اگر لینک شما در صفحه نتایج ظاهر شد و کاربران روی آن کلیک کنند و در نهایت با ورود به صفحه شما، بازخورد خوبی نسبت به آن داشته باشند، گوگل رتبه صفحه سایت شما را ارتقا خواهد داد.

حالا این چه ربطی به موضوع ما دارد؟

گرفتن رتبه 1 برای مدت زمان نسبتا طولانی در عبارت پر رقابتی مانند “هزینه سئو” کار راحتی نیست و رقبای قدری در این زمینه هستند که می توانند جایگاه شما را تصاحب کنند. چیزی که مهم بوده این است که کاربران زیادی در این مدت روی لینک سایت ما کلیک کرده و وارد سایت شده اند.

در چنین حالتی باید به این توجه کنید که چگونه می توان کاربر را در صفحه نگه داشت و او دقیقا از سرچ کردن چنین عبارتی، نیاز به چه چیزی دارد؟ کاربری که در گوگل عبارت “تعرفه سئو” را سرچ می کند، نمی خواهد چیزی در مورد “آموزش سئو” و یا موارد دیگر بداند و تنها می خواهد در مورد هزینه نهایی انجام سئو سایت خود مطلع شود.

پس محتوا و طراحی صفحه خود را بر این اساس بهینه کنید. جدول هزینه ها را جایی از صفحه قرار دهید که کاربر بتواند به سرعت به آن دسترسی داشته باشد؛ یا اینکه در مورد تعرفه هایی که عنوان کرده اید، توضیح دهید.

صفحه های خدماتی، مانند ویترین مغازه اند. اگر ویترین را خوب بچینید، مشتری وارد مغازه شما می شود!

مثال دیگری که در این رابطه می توانم بزنم، این است که در ماه های اخیر ما مشاهده کرده ایم مقاله هایی که مقدمه های خوبی ندارند، به رتبه های پایین(و خیلی پایین) سقوط کرده اند. البته در وهله اول نمی دانستیم این موضوع به چه دلیل اتفاق افتاد. چون بدنه محتوای ما بسیار تخصصی و کامل و جامع، موضوع را پوشش می داد. اما با بررسی های زیاد به این نتیجه رسیدیم که مقدمه ما مشکل دارد.

با این آنالیز، متوجه شدیم که در مقدمه هر محتوایی که منتشر می کنیم، به طور خلاصه در مورد موضوع مورد نظر یک توضیح جذاب بدهیم تا کاربر در صفحه ما مانده و برای خواندن ادامه مطلب هیجان زده باشد.

بدین ترتیب رقبای ما با اینکه می توانند بک لینک بیشتر یا محتوای قوی تری داشته باشند، در لینک های 2 و 3 و پایین تر قرار دارند؛ چرا؟ چون کاربران در این مدت ویکی دمی را دوست داشتند!

2. برای دریافت رتبه 1 گوگل از فرمول OPP استفاده کنید

با این مور شروع می کنم: ما در خرداد 1402، یعنی چیزی حدود 2.5 سال پیش یک مقاله برای “سایت کاهش حجم عکس” منتشر کردیم. این مقاله مدت زیادی است که در لینک 1 گوگل نشسته و همچنان ترافیک ارگانیک زیادی به سایت ما منتقل می کند. چرا؟

ویکی دمی یک سایت برای خدمات تخصصی سئو  طراحی سایت است و این موضوع هیچ ربطی به این 2 مورد ندارد! خب موارد زیر دلیل بالا ماندن این محتوا شده:

  • این محتوا، یک محتوای EverGreen است.
  • کاملترین لیست از سایت های ایرانی و خارجی برای ارائه خدمات به کاربر در این مقاله گردآوری شده است.
  • در هر آپدیت، لیست سایت ها کامل تر شده است.
  • کاربران بازخورد بسیار خوبی به این مقاله داشته اند.
  • مهمترین عامل هم این بود نرخ پرش در این مقاله تا حد زیادی پایین بود.
استفاده از فرمول opp برای رسیدن به صفحه اول گوگل

نرخ پرش چیست؟ یک فاکتور برای بررسی این است که کاربر بعد از ورود به صفحه ای در سایت شما بعد از چه مدتی از صفحه خارج شده است. فرمول OPP نیز به همین موضوع ارتباط دارد. نحوه کار این فرمول به صورت زیر است:

  • اول، شما نتیجه موضوع را دارید. مقدمه خود را با نتیجه ای که خواننده شما می خواهد شروع کنید. به عنوان مثال، کسی که به دنبال “هزینه سئو” است چه می خواهد؟ جزئیات هزینه های سئو. بنابراین ما مقدمه خود را با آن شروع کردیم. یک ویدیو برای توضیحات تکمیلی. ویدیویی که فقط 3 دقیقه وقت شما را می گیرد اما مانند یک جلسه با متخصص برای دانستن فاکتورهای مورد نیاز است.
  • اکنون که آنها را با نتیجه گیر کرده اید، نوبت به اثبات رسیده است. اینجا جایی است که شما ثابت می کنید که می دانید در مورد چه چیزی صحبت می کنید. برای مثال ما خدماتی که ارائه داده و نتایجی که دریافت کرده ایم را در قالب تصاویر آنالیزی در صفحه قرار داده ایم و در ادامه در مورد پروژه های خود صحبت کردیم؛ با این کار سطح اعتماد کاربر نیز زیاد می شود.
  • در نهایت، مقدمه خود را با پیش نمایش کامل کنید. این آسان است؛ تنها کاری که باید انجام دهید این است که محتوا را برای خوانندگان پیش‌نمایش کنید.

3. در استفاده از لینک های خارجی سخاوتمند باشید!

همانطور که در بخش های قبلی هم اشاره کردیم، مقاله “آموزش ساخت سایت مپ” در ویکی دمی را نگاه کنید. این مقاله نیز مدت زیادی است که در لینک 1 گوگل قرار گرفته و اگر محتوا را بخوانید متوجه می شوید چندین لینک خارجی در آن وجود دارد. بسیاری از سئوکاران تصور می کنند قرار دادن لینک خارجی در محتوا می تواند مضر باشد و رتبه را کاهش دهد.

اما اینطور نیست! حداقل ما چنین چیزی را برداشت نکردیم.

البته که برای انجام این کار باید به نکات مهمی توجه کنید که عبارت اند از:

  • برای لینک دادن به سایت های خارجی حتما توجه کنید که سایت مقصد معتبر است.
  • بهتر است در مقاله های مربوط به کلمات کلیدی اصلی و پر رقابت، لینک خارجی ندهید.
  • از لینک های خارجی زمانی استفاده کنید که می خواهید یک مطلب مهم را آموزش داده و قصد کمک به کاربر را دارید.
 
 

4. لینک های داخلی، مهمترین عامل برای انتقال به رتبه 1 گوگل

گوگل ادز جایگاه موقتی در صفحه اول گوگل

قطعا در مورد اهمیت لینک سازی داخلی چیزهای زیادی شنیده اید و می دانید یک استراتژی درست برای لینک سازی داخلی تا چه اندازه می تواند در رتبه صفحات سایت شما تاثیرگذار باشد.

چند وقت پیش در یکی از پروژه ها با چنین موضوعی روبرو شدیم. سایت تکمیل شده و مشکل محتوایی و فنی نداشت اما به یک باره رتبه های آن سقوط کرد. قطعا این مورد چالش بزرگی برای ما بود. می دانستیم مشکل از لینک سازی داخلی است اما نمی خواستیم روند اصلاح آن غیر طبیعی و سریع باشد.

کاری که کردیم این بود که اصلاح لینک سازی داخلی را شروع کردیم و کمی به آن بخشیدیم. با این کار ربات های گوگل توانستند ارزش صفحات مهم را بفهمند و البته گیج هم نشوند. در نهایت مجددا توانستیم به رتبه های برتر برسیم.

با لینک سازی داخلی به گوگل می فهمانید که این صفحه ای که تعداد زیادی لینک خورده، مهم است و چون محتوای غنی ای هم دارد، باید به آن رتبه دهی!

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.